Четвер, 25.04.2024, 23:04



Вітаємо, Гість



Головна | Останнє | Найпопулярніше

RSS | | Контакти


Реклама

Українська Банерна Мережа

Moy-Market.com
Доска бесплатных объявлений Мой Маркет Украина

Форма входу


Головна » 2010 » Червень » 27 » 13:27

Вихід нового покоління iPhone спричинив до багатогодинних черг
Вихід у четвер в продаж смартфонів четвертого покоління компанії Apple викликав ажіотаж, який можна порівняти тільки з першою появою цього "революційного продукту", як називає його голова корпорації Стів Джобс.

Щасливі перші володарі новинки відразу ставали героями, потрапляючи в топ-ньюс найбільших телеканалів чи просто в об'єктиви туристів, охочих відобразити історичний момент.

Біля фірмового магазину Apple в Нью-Йорку на П'ятій авеню черга стала вибудовуватися чи не за добу до заповітної години. Багато молодих людей з рюкзаками, кріслами і розкладачками провели всю ніч біля магазину в передчутті володіння новинки від Apple. До ранку четверга черга розтяглася майже на кілометр, охоплюючи два квартали на підходах до скляного ковпака з емблемою фірми - гігантським яблуком, що увінчує вхід до магазину.

Гарячий попит на iPhone останнього покоління навіть навскидь явно перевершує популярність "планшетника" iPad. Обсяг продажів планшетних комп'ютерів ("таблеток") Apple, що з'явилися на американському ринку 3 квітня, досяг 2 мільйонів штук всього за 60 днів. Кожні три секунди у світі продається один "планшетник". Проте продажі iPhone квітня явно перевершать ці вражаючі темпи.

Втім, експерти ринку вважають, що вихід смартфону четвертого покоління, по суті володіє тими ж функціями і в більш компактній упаковці, може створити головну конкуренцію "планшетнику" та дещо зменшити його популярність. У смартфоні використано чіп A4, точно такий же, як у iPad, що забезпечує найвищу швидкість.

Глава корпорації Apple Джобс, представляючи смартфон четвертого покоління, заявив, що гаджет містить в собі 100 нововведень, включаючи удосконалений дизайн, і є найбільш потужним технологічним проривом з часу першого випуску на ринок iPhone.

iPhone 4 від Apple надійшов до продажу в п'яти країнах світу 24 червня. Через різницю в часових поясах першими отримати новий пристрій змогли мешканці Японії, сотні яких заради цього провели безсонну ніч під дощем.

Тим часом, користувачі нового iPhone виявили технічний дефект, який не дозволяє впевнено приймати сигнал на антену телефона. Деякі користувачі вважають, що проблема полягає в конструкції антени, хоча справжню причину неполадки досі не з'ясовано.

Генеральний директор американської корпорації Apple Стів Джобс на недавній презентації нового iPhone 4 назвав цю антену "дійсно крутою розробкою".

Як повідомлялося, першим володарем iPhone 4 в Росії став президент Дмитро Медведєв, який отримав новітню модель смартфона в подарунок від Джоббса за день до офіційного початку продажів.

Джерело: Корреспондент.net

Рубрика: Освіта, наука та технології | Переглядів: 647 | Зачіпки: iPhone, 2010, Росія, смартфон, Мєдвєдєв, технології


Усього коментарів: 0
Щоб додати коментар, потрібно бути зареєстрованим.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Реклама

Меню

Рубрики
Світ
Суспільство
Політика
Економіка та бізнес
Освіта, наука та технології
Мистецтво та культура
Книги
Музика
Кіно
Театр
Спорт
Некрологи

Сховище новин

Зачіпки
Розумні новини Професійний фотограф Львів: незабутні миті так легко запам’ятати Фільми онлайн Создать сайт визитку бесплатно Артхаус Львів Валуєв Франція вибори джексон некрологи Москва релігія Суд Порно актор музика стихія Киргизстан культура Львів театр ПАРЄ Росія Польща політика аварія історія бокс кличко 2010 італія ФУТБОЛ банк Азаров янукович армія музей закон економіка бізнес Пам'ятник Грузія Бориспіль ВР Німеччина астрофізика Youtube iPhone наука геї Британія Індонезія космос безпека китай Барак Обама археологія апостол facebook дтп Австралія автомобілі пар ЧС Європа Спорт ФІФА технології автобуси винахід Ізраїль блог Інтернет DELL Google Microsoft WINDOWS Білорусь біатлон акція портрет мистецтво Індія Київ суспільство погода Depeche Mode фестиваль ТБ Єгипет книги Бразилія США кіно світ ЄС брюссель Аністон пірати газ Азербайджан Іран україна законопроект Великобританія Книжковий блог Фурнитура для бижутерии








© 2010-2024, Український вісник | Тільки про найголовніше
За умови повного або часткового використання інформації
активне гіперпосилання на Український вісник є обов'язковим.
        Український рейтинг TOP.TOPUA.NET